Podzimky v údolí Oslavky

Termín:24. – 29. října 2014
Sraz:V pátek 24.10. v 17:15 hod ve vestibulu Hlavního nádraží Brno
Odjezd:V pátek 24.10. v 17:39 hod vlakem do Rapotic
Návrat:Ve středu 29.10. v 16:14 hod vlakem z Rapotic na Hlavní nádraží Brno
Přihlášky:Závazné přihlášení je nutné učinit vedoucímu akce nejpozději do středy 22.10. na schůzce, návratkou nebo smskou
Ubytování:V tělocvičně ZŠ Rapotice, spaní ve vlastních spacácích na karimatkách
Stravování:Společné od sobotní snídaně
Program:Výlety do údolí řeky Oslavy, hry a soutěže za odměny, zpěv s kytarou, opékání špekáčků, výroba a pouštění draků a další spousta zábavy :-)
S sebou:Výbava na vícedenní výpravu. Všechny věci musí mít děti sbaleny do jednoho zavazadla, které budou schopni sami unést!
Poznámka:Návratku a poplatek za akci je potřeba odevzdat nejpozději na srazu vedoucímu akce. Léky, které dítě pravidelně užívá, odevzdejte vedoucímu na srazu. Kopii kartičky pojišťovny (kdo ještě neodevzdal), odevzdejte vedoucímu na srazu.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Podzimní počasí je jako stvořené pro výlety do přírody, opékání špekáčků a pouštění draků. Chcete toto všechno zažít a ještě strávit prázdniny s partou kamarádů? Tak neváhejte a přihlaste se na akci „Podzimky v údolí Oslavky“, kterou pro vás, naše milé členy, chystáme.

Propozice na akci „Podzimky v údolí Oslavky“

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

10 komentářů u „Podzimky v údolí Oslavky“

  1. Tak paráda, Hani, taky se budu moc těšit, že se uvidíme a užijeme si společně podzimky 🙂

  2. Tak se to pomalu rýsuje, že dojedu a vezmu s sebou i Příšerku. Který den dojedem, ti ještě Pepís upřesním 😉

Komentáře nejsou povoleny.