Velikonoční výprava do Třebíče

Termín:28. – 31. března 2024
Sraz:Ve čtvrtek 28. 3. ve vestibulu Hlavního nádraží Brno v 8:15 hod.
Odjezd:V 8:45 hod. vlakem Os 4808 do Třebíče
Návrat:V neděli 31. 3. v 17:10 hod. na Hlavní nádraží Brno vlakem Os 4845
Přihlášení:Proveďte přes oddílový web - tlačítkem Jedu taky! a převodem na účet podle instrukcí.
Nebo odevzdejte papírovou návratku spolu s penězi vedoucímu na schůzce. Přihlášení proveďte nejpozději do 20. března 2024.
Ubytování:Ubytování ve studentském klubu katolického gymnázia Halahoj
Stravování:Jídlo na cestu tam. První společné jídlo je čtvrteční večeře.
Program:Procházky do okolí, pletení pomlázky a barvení vajíček, městská hra, výuka tábornických dovedností, návštěva aquaparku
Výbava:Velký batoh nebo krosna, malý batoh na jednodenní výpravy, turistické boty, přezůvky (nejlépe čisté tenisky), teplé oblečení, spodní prádlo a ponožky + náhradní, spací pytel + karimatka, souprava na spaní, hygiena (mýdlo, ručník, kartáček a pasta na zuby, toaletní papír), svítilna, ešus a lžíce, deníček a tužka, šátek a uzlák, láhev na pití (alespoň 1,5 l), pláštěnka, kpz a reflexní pásku. Vše sbaleno do krosny tak, aby ji děti mohly nést od vlaku.
Zvláštní výbava:Plavky. Dále holky: mašličky, nálepky a vše na zdobení vajíček; kluci: nůž a provázek na výrobu mrskaček.
Vedoucí akce:Jakub 'Kahunas' Pospíšil, tel: 724 138 865

Letošní velikonoce strávíme opět po dlouhé době v Třebíči. Projdeme si historické centrum Třebíče i její okolí a již tradičně si kluci upletou svoji mrskačku a holky obarví velikonoční vajíčka.