Poslední schůzka a posezení s rodiči

Termín:26. června 2024
Sraz:V 16 hod. na nám. Karla IV. (vedle COOPu)
Návrat:POZOR: Konec schůzky mimořádně v 18 hod v Rokli vedle kavárny, kde následně budeme pokračovat (ti, co mají zájem) v posezení u ohýnku
Program:Vyhodnocení školního roku (schůzek a výletů), odměny pro všechny členy, nákup tábornického vybavení za groše. Po schůzce proběhne posezení u ohýnku, opékání špekáčků, pokec s vedoucími a volná zábava
Výbava:Schůzka: obvyklá výbava na schůzku (deníček, tužka, šátek, uzlák), 2x jízdenka MHD na 15 minut, sportovní oblečení a obuv dle počasí, svačinka a pití.
Posezení u ohýnku: špekáček nebo kdo co má rád na opíkání a vše potřebné k tomu.
Zvláštní výbava:Groše - děti budou moci nakoupit za nasbírané groše tábornické vybavení
Poznámka:Oficiální program končí v 18 hod., posezení u ohýnku bude již neformální setkání kamarádů a přátel klubu. Upozorňujeme, že vedoucí již nebudou zodpovídat za děti.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Školní rok se nám pomalu chýlí ke konci. Nenechte si ujít poslední schůzku s celoročním vyhodnocením a odměnami pro všechny. Chybět nebude ani nákup tábornického vybavení za groše. Mimo to zveme po schůzce také vaše rodiče na posezení u ohýnku a pokec s vedoucími.

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

Na akci jsou příhlášeni

Akce již proběhla, nedá se přihlašovat.

Napsat komentář