Velikonoční toulání okolím Rapotic

Termín:9. – 12. dubna 2009
Sraz:Ve čtvrtek 9. 4. 2009 v 10:15 ve vestibulu Hlavního nádraží Brno
Odjezd:v 10:39 vlakem do Rapotic
Návrat:V neděli 12. 4. 2009 v 17:15 na Hlavní nádraží Brno
Ubytování:V tělocvičně základní školy Rapotice
Stravování:Od čtvrteční večeře (společné vaření)
Program:Hry a soutěže, prohlídka Rapotic a blízkého okolí, procházky kolem řek Chvojnice a Oslavy, velikonoční zábava a mrskut, zpěv s kytarou
S sebou:Výbava na vícedenní výlet
Poznámka:Přihlášení a odevzdání návratky je nutné učinit do středy 1. dubna 2009, poplatek je nutno zaplatit nejpozději na srazu.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Čtyři bezva strávené dny v Rapoticích a blízkém okolí, to jsou Velikonoční prázdniny s Kamzíky! Neváhejte a pojeďte s námi. Čeká vás dobrá nálada i zábava, spousta her a soutěží, ale také velikonoční nadílka pro kluky i holky 🙂 POZOR!!! Podmínkou pro konání výletu je účast minimálně 6-ti dětí. Ale vězte, že čím víc, tím líp. Těšíme se na vás. Propozice obdržíte na schůzce ve středu 25. března.

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

7 komentářů u „Velikonoční toulání okolím Rapotic“

  1. Ahoj Kubíku, na tento výlet není plynový vařič či liháč potřeba. Vařit budeme společně a výletů, kde budete kuchtit vy bude ještě určitě dost. Hlavně se mi ozvi do neděle, ať tě můžu přihlásit na seznam účastníků.

  2. Propozice s informacemi a výbavou na výlet dostanou ti, co je nemají, ve středu 8.4. na schůzce!

  3. Jupí, jedeme. Počet dětí máme, tak se přihlašte ještě někdo, ať je nás víc …

  4. Ahoj Honzíku, samozřejmě ešus je základní výbava na vícedenní výlet, bez něj by ses nenajedl. Pro výlet do Rapotic platí to stejné, jako vždy. Spacák, karimatka, ešus, … přečti si v rubrice Pro členy, co vše s sebou na vícedenní výlet. A jak jsem psala Kubíkovi, ve středu dostanete propozice s kompletními pokyny. Měj se hezky a těším se na schůzce ahoj!!!

Komentáře nejsou povoleny.