Expedice „Dlouhé stráně“

Termín:27. – 31. října 2010
Sraz:ve středu 27.10. v 14:45 hod ve vestibulu hlavního nádraží Brno
Odjezd:ve středu 27.10. v 15:18 hod vlakem R 935 z hlavního nádraží Brno
Návrat:v neděli 31.10. v 18:38 hod vlakem R 926 ze Šumperka na hlavní nádraží Brno
Ubytování:v horské chatě

http://ubytovani.pampeliska.cz/loucna-nad-desnou/chata-CZ1086/
Stravování:s sebou jídlo na první den, snídaně a teplé večeře společné, obědy budeme řešit předchystanými balíčky (kvůli výletům po okolí). Kdo bude chtít, může vzít instantní polévky a vařič.
Program:celodenní výlety po okolí (např. vodní nádrž Dlouhé stráně - cca 1300 m.n.m.)
Výstroj a výzbroj:Výbava na vícedenní akci v přírodě. Připomínám kvalitní a hlavně vyzkoušenou turistickou obuv, ochranu proti dešti a teplé oblečení. Plynový vařič (kdo má).
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Aktualizováno 25.10.: Upravena cena na 1200 Kč a pro ty, co mají plynový vařič – vemte si jej prosím s sebou.

Vzhledem k náročnosti a zaměření je akce určena pro starší členy oddílu (od 13-ti let).

Je BEZPODMÍNEČNĚ NUTNÉ se závazně přihlásit do neděle 3.10.2010 (telefonicky na 605 546 608, nebo emailem) kvůli rezervaci horské chaty!

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

5 komentářů u „Expedice „Dlouhé stráně““

  1. To je prima, že jste si to moc užili a moc se vám to líbilo 🙂 Tak to má být… Těším se na zápis a fotky!

Komentáře nejsou povoleny.