Hola do Holomóca – pololetní prázdniny

Termín:4. – 6. února 2022
Sraz:V pátek 4. 2. v 8:45 hod. ve vestibulu Hlavního nádraží Brno
Odjezd:V 9:18 hod. vlakem R905 Bouzov do Olomouce
Návrat:V neděli 6. 2. v 16:43 na Hlavní nádraží Brno vlakem R906 Bouzov
Přihlášení:Závazné přihlášení a poplatek za účast je nutné provést nejpozději do středy 2. 2. 2022, a to odevzdáním vyplněné návratky spolu s poplatkem vedoucímu na schůzce, popř. zasláním sms vedoucímu akce.
Ubytování:Ve Skautském domě v Olomouci
Stravování:Jídlo na cestu tam. První společné jídlo je páteční večeře.
Program:Objevování historického města Olomouc, procházky a hry v přírodě, návštěva Pevnosti poznání, zpěv s kytarou
Výbava:Velký batoh nebo krosna (na cestu), malý batůžek (na výpravy), spacák a karimatka, deníček, tužka, šátek, uzlák, reflexní páska, kapesní nožík, ešus a lžíce, hrnek, lahev na pití (alespoň 1,5 l, popř. termoska), turistické pevné boty, přezůvky, svetr či mikina, tričko vč. náhradního, tepláky na převlečení, dlouhé kalhoty, spodní prádlo, ponožky, bunda, čepice, rukavice, podvlékačky, hygiena (sprchový gel, kartáček a pasta, papírové kapesníčky, toal. papír), ručník, utěrka, pláštěnka, svítilna
Zvláštní výbava:KPZ (kdo má)
Poznámka:Všechny věci sbalte do jednoho zavazadla (krosna), které budou děti moci sami nést (od vlaku k ubytování je to kousek, asi 1,5 km). Pokud dítě užívá pravidelně léky, odevzdejte je vedoucímu na srazu, společně s fotokopií kartičky pojišťovny a potvrzením o bezinfekčnosti.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

O pololetních prázdninách se s Kamzíky vydáme objevovat nepoznaná místa Hané. V termínu 4.-6.2.2022 nás čeká výprava do Olomouce, kde jsme ještě nebyli, a kde určitě bude co vidět a poznávat. Tak co, jedete s námi?