Mikulášská schůzka

Ve středu 9.12. proběhla mikulášská schůzka. Dětí se pod vidinou mikulášského překvapení sešlo 17, z čeho jsem měla radost a z vedoucích Pepís a praktikant Tchýňa. Šli jsme do klubovny, kde jsme měli jasný úkol – vyrobit vánoční a mikulášské ozdoby. A tak se pod rukama šikovných dětí tvořili andělíčci, mikuláši a čerti, ale i vánoční hvězdy, holubičky a ozdoby na stromeček. K navození vánoční atmosféry jsme si pustily koledy a zpívaly si. Nakonec nepřišel Mikuláš, ale čertík (v podobě Pepís) a děti dostaly sladký čertovský balíček 🙂

Snad se vám schůzka, milé děti, líbila a vy, co půjdete na Vánoce na radnici, nezapomeňte si své vyrobené ozdoby vzít s sebou!!!

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

Výletu se zúčastnili:


Pepis

Tchyna

Risa?

Tom?

Kamca?

Gargamel

Hochmi

Luhas

2 komentáře u „Mikulášská schůzka“

Komentáře nejsou povoleny.