Podzimní toulání v Jeseníkách

Termín:25. – 28. října 2012
Sraz:Ve čtvrtek 25. října 2012 v 8:30 hod ve vestibulu Hlavního nádraží Brno
Odjezd:V 9:18 hod vlakem do Olomouce
Návrat:V neděli 28. října 2012 v 18:38 hod (rychlíkem z Olomouce) na Hlavní nádraží Brno
Přihlášky:Přihlášení je potřeba učinit nejpozději do neděle 21. 10. 2012 buď na schůzce, telefonicky (vedoucímu akce) nebo na oddílový mail. Návratku k akci, kartičku pojišťovny, souhlas rodičů a poplatek je potřeba odevzdat nejpozději na srazu. Bez těchto věcí nemůžeme dítě na akci vzít.
Ubytování:V budově sportovního gymnázia ve Vrbně pod Pradědem
Stravování:Společné vaření od čtvrteční večeře
Program:Poznávání Jeseníků - procházky po horách, návštěva hradů a rozhleden, hry a soutěže pro děti, zpěv s kytarou
S sebou:Velký VHODNÝ batoh nebo krosnu (na cestu), malý batůžek (na výlety - sbalen do velkého batohu), spacák (karimatka není potřeba), ešus a lžíce, láhev na pití, jídlo na cestu a na čtvrteční oběd, pláštěnka, dobré pevné turistické boty (doporučujeme dítěti na cestu, aby netížily batoh - správná velikost, odolné vůči zimě a vlhku), přezůvky (tenisky), teplá zimní bunda, čepice přes uši, šátek nebo šála, rukavice, teplé kalhoty + náhradní, tepláky, ponožky, spodní prádlo, tričko s dlouhým rukávem + náhradní, svetr nebo mikinu, oblečení na spaní, hygienické potřeby (kartáček + pasta na zuby, mýdlo, hřeben, toaletní papír), ručník, baterka nebo čelovka, deníček, tužka, šátek, uzlák (kdo má)
Další vybavení:Fotokopie kartičky zdravotní pojišťovny (bez kartičky nemůžeme dítě na akci vzít), termoska
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Milí kamzíci a kamzíčata 🙂

V termínu podzimních prázdnin, tedy od čtvrtka 25.10. do neděle 28.10., pro vás chystáme výpravu plnou her a zábavy a poznávání nových míst společně s kamarády. A kam se pojede? To už se ví – budou to Jeseníky, naše krásné hory. Můžete se těšit, že to bude super!!! My se na vás taky těšíme, doufám, že se vás sejde co nejvíc, abychom si akci pořádně užili.

Propozice_Podzimní toulání v Jeseníkách

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

5 komentářů u „Podzimní toulání v Jeseníkách“

  1. Uvidím jak to pude. Rád bych, ale jestli tam nikdo nepojede v sobotu ráno/pátek večer vozem, tak se mi asi nebude sockou chtít.

Komentáře nejsou povoleny.