Podzimky v údolí Oslavky

Pátek:

Sobota:

Neděle:

Pondělí: V pondělí ráno nás čekal budíček v půl osmé, rozcvička, rybičková pomazánka na snídani, hygiena a bodování – tradiční ranní rituál 🙂 Po snídani přijela Lada a mohli jsme vyrazit na další procházku. Tentokrát nás čekaly Ketkovice, žřícenina hradu Levnov a údolí řeky Chvojnice. Vyrazili jsme v deset hodin a za hodinku už jsme si užívali krásný výhled na údolí řeky od hradu.

Úterý: Dnes nás čeká drakiáda. Ráno přijel Moris a Příšera a odjel Karlos. Po snídani (byla vánočka s marmeládou a kakao) a bodování Pepís nachystala barvy, papíry a mohli jsme začít vyrábět draky. Děti udělaly skupinky po třech, starší po dvou, a malovalo se. Do oběda měli všichni krásně namalované draky, veselé i strašidelné, ale velmi nápadité. Po obědě a poledním klidu jsme draky dodělali, kluci pomohli s konstrukcemi a ve čtyři hodiny už jsme byli na cestě na pole za Rapoticemi, kde proběhla drakiáda. Mezitím odjel Škorpion, Krokodýl a Had, museli domů. Draky jsme pouštěli až do stmívání. Večer udělala Pepís toasty, které jsme snědli na posezení, mňam. Večerní program byla stezka odvahy pro mladší, spojená s kvízem. Děti měly za úkol zodpovědět čtyři otázky, které se týkaly výletů těchto podzimek. Starší mezitím měli speciální program, „drsnou hru“ a karetní turnaj. Poté, co se všichni vrátili do školy, se šlo spát.

Středa: Prázdnin

 

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

Výletu se zúčastnili:


Pavel

Natalka

Simon

Skorpion

Plaz

HankaT

Kahun

MisaB

Kaja

Iva

Lada

Prisera

1 komentář u „Podzimky v údolí Oslavky“

  1. To s tou „Drsnou hrou“ byla pravda…konečně jsme se nemuseli bát, že uděláme něco nějakému malému dítěti 😀

Komentáře nejsou povoleny.